Over ons

Sinds 1966 bieden we onze leden op een laagdrempelige en betaalbare manier, op eender welke leeftijd, skiplezier aan. Iedereen is bij ons welkom! Supporter je liever aan de kant of word je graag een kampioen, we streven ernaar om iedereen een unieke ski beleving aan te bieden via onze actieve recreanten-, racing-, en G-sport afdeling. We ondersteunen onze werking met gediplomeerde monitoren en trainers voor de technische uitdagingen, doch staan plezier en de familiale beleving mede op onze voorgrond.

Onze missie

Koninklijke Skiclub Zondal engageert zich om de skisport zo goed mogelijk te promoten en om een zo breed mogelijk gamma aan skisportgerelateerde activiteiten aan te bieden voor iedereen. Onze streefdoelen en kenmerken zijn:

Dit i een foto van skiclub Zondal aspen met de monitoren monitoren

Meer info

Schrijf je in bij de grootste skiclub van Vlaanderen

Een volledig seizoen skiën in Antwerpen?

Schrijf je in via het inschrijvingsformulier voor seizoen 2023-2024
Meteen inschrijven

Meteen inschrijven

Hier kan je meer informatie vinden over onze skiclub

Een volledig seizoen skiën in Antwerpen?

Wens je meer informatie over de werking van onze skiclub?
Meer info

Onze visie

Koninklijke Skiclub Zondal stelt plezier in de skisport voorop. Naast het streven naar een zo hoog mogelijk skiniveau, blijft een prettige sfeer en genot van het skiën van grootste belang voor ons. Ons denkbeeld is daarom:

Onze strategie

Om onze missie en visie te realiseren, hanteert Koninklijke Skiclub Zondal een specifieke aanpak die de gezondheid, veiligheid en algemeen welzijn van haar leden zo goed mogelijk beschermt. Onze strategie is daarom:

foto van skiclub Zondal te Aspen

Onze plaats binnen de Internationale Ski Federatie (FIS)

Koninklijke Skiclub Zondal is lid van de Vlaamse federatie Sneeuwsport Vlaanderen. Sneeuwsport Vlaanderen is onder meer verantwoordelijk voor de organisatie en regelgeving van de Skicup van Vlaanderen en het Jeugdsportfonds.

Sneeuwsport Vlaanderen is een afdeling van de Koninklijke Belgische Skifederatie (KBSF). De KBSF is verantwoordelijk voor de organisatie van de nationale sneeuwwedstrijden. Sneeuwsport Vlaanderen is de Vlaamse afdeling van de KBSF, naast de Fédération Francophone Belge de Ski (FFBS) en het Ostbelgischer Ski- und wintersportverband (OSWV).

De KBSF is op zijn beurt lid van de Internationale Skifederatie (FIS). De FIS is verantwoordelijk voor de organisatie van internationale wedstrijden (www.fis-ski.com).